Kies het contract wat bij u past

Klik op een van de 2 onderstaande onderhoudspakketten om uw aanvraag online te voltooien of scrol naar beneden voor meer informatie.

balkrood-boven-evelo

Alle onderhoudscontracten van Evelo

01. Jaarlijks onderhoudscontract

1 keer per jaar een controlebeurt aan centrale verwarmingsketel, combiketel of luchtverwarmer gasgestookt niet hoger dan 45 KW.

€ 133,00

inclusief BTW

02. Jaarlijks onderhoudscontract

1 keer per jaar een controlebeurt aan warmwatertoestel van het type geiser of boiler gasgestookt niet hoger dan 45 KW. Ventilatieunit niet groter dan 500m3/h.

€ 86,00

inclusief BTW

03. Jaarlijks onderhoudscontract

1 keer per jaar een controlebeurt aan centrale verwarmingsketel gasgestookt hoger dan 45 KW en of in combinatie met warmwatertoestel van het type boiler niet gasgestookt.

€ 206,00

inclusief BTW

04. Jaarlijks onderhoudscontract

1 keer per jaar een controlebeurt aan Hybride warmtepomp in combinatie met centrale verwarmingsketel of combiketel niet hoger dan 45 KW

€ 195,00

inclusief BTW

05. All-Inn service contract

1 keer per jaar een controlebeurt aan combiketel gasgestookt niet hoger dan 45 KW en gekeurd volgens onze voorwaarden. U betaalt bij storingen
geen voorrijkosten
geen arbeidsloon
geen onderdelen

€ 249,00

inclusief BTW
Idem voor centrale verwarmingsketel | € 191,00
Idem voor cv-ketel en warmwatertoestel 65 KW | € 306,00

Voor het All-In service abonnement gelden de hierna genoemde voorwaarden:
Het toestel zal alvorens het wordt opgenomen in het All-In service abonnement worden onderworpen aan een keuring door onze service technicus. Tijdens de onderhouds/controlebeurt zal de service technicus beslissen of het toestel zal worden opgenomen in het All-In service abonnement.
Allereerst;

  • mag het toestel niet ouder zijn dan 15 jaar.
  • mag het toestel geen gebreken vertonen op het moment van onderhoud.
  • zijn abonnementen alleen af te sluiten voor de meest geavanceerde toestellen met givegkeur (enkele merken vallen buiten dit abonnement).
  • reparaties worden uitgevoerd tot een maximale hoogte van € 240,= indien de reparatie dit te boven gaat zalmet u worden overlegd wat het beste te doen met uw toestel. reparaties boven € 240,= kunnen worden uit gevoerd indien u het verschil bijbetaald.
  • service verrichtingen gelden alleen voor storingen in het toestel en aan expansievat en beveiligingen.Storingen aan randapparatuur zoals thermostaten, invloeden van buitenaf (bijvoorbeeld gasdruk of bevriezingen etc), het niet branden van de waakvlam en te lage waterdruk zijn uitgesloten van de gratis service.

Wij staan altijd voor u klaar

Heeft u een vraag over een van onze onderhoudscontracten? Wij staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.

Call Now Button